Centrum sociálnych služieb EDEN
Obstarávateľ zákazky: Centrum sociálnych služieb EDEN Jana Krivošová 044/5630912 csseden@vuczilina.sk
Ukončený príjem ponúk
Príjem ponúk bol ukončený. Prebieha hodnotenie ponúk.
Predmetom zákazky je výber dodávateľa služieb v rozsahu: príprava celodennej racionálnej a v prípade potreby i dietetickej stravy vrátane jej dopravy do budovy objektu zariadenia: Centrum sociálnych služieb EDEN v Liptovskom Hrádku na dobu jedného roka od nadobudnutia účinnosti rámcovej dohody. Uchádzač musí spĺňať nasledovné požiadavky: 1. zabezpečovať stravu každý ... zobraziť viac
Predmetom zákazky je výber dodávateľa služieb v rozsahu: príprava celodennej racionálnej a v prípade potreby i dietetickej stravy vrátane jej dopravy do budovy objektu zariadenia: Centrum sociálnych služieb EDEN v Liptovskom Hrádku na dobu jedného roka od nadobudnutia účinnosti rámcovej dohody. Uchádzač musí spĺňať nasledovné požiadavky: 1. zabezpečovať stravu každý deň, vrátane sobôt, nedieľ, sviatkov, prázdnin, 2. zabezpečiť pestrosť stravy a požadovanú gramáž jedál vhodným a primeraným striedaním jedál v súlade so zásadami zdravej výživy s prihliadnutím na vek a zdravotný stav fyzických osôb (požiadavky na výživové hodnoty pre požadované vekové kategórie tvoria prílohu č. 1 RD - aktuálne vekové zloženie prijímateľov sociálnej služby v zariadení), 3. distribuovať stravu do zariadenia vozidlom/vozidlami v nádobách, ktoré spĺňa/spĺňajú hygienické kritéria v zmysle potravinového kódexu. Služby súvisiace s porciovaním pri dodržaní normatívov stravovacej jednotky bude vykonávať zodpovedná osoba verejného obstarávateľa, 4. Dovoz stravy v časoch: - raňajky do 7:00 hod, - obedy do 11:00 hod., - večere do 17:30 hod, 5. Elektronicky predkladať týždeň vopred 2-týždňový stravný lístok objednávateľovi, ktorý ho v spolupráci so stravovacou komisiou pripomienkuje a odošle do 2 pracovných dní dodávateľovi na vyhodnotenie zazmluvnenou diétnou sestrou dodávateľa. Dodávateľ ho po posúdení diétnou sestrou zašle schválený najneskôr do posledného pracovného dňa v týždni - do 10,00 hod., predchádzajúceho prvému dňu účinnosti schváleného a pripomienkovaného stravného 2-týždňového lístka, 6. V prípade zhoršenia zdravotného stavu prijímateľov sociálnych služieb zariadenia v zmysle tráviacich ťažkostí, po nahlásení tohto stavu objednávateľom dodávateľovi, je dodávateľ povinný akceptovať navrhnuté zmeny v zložení jedálneho lístka podľa aktuálnej potreby, 7. Úspešný uchádzač zabezpečí na prepravu potravín varnice - termoboxy, ktoré musia zodpovedať hygienickým predpisom v zmysle zásad Regionálneho úradu verejného zdravotníctva a zásad potravinového kódexu, 8. Rozsah, t.j. množstvo a špecifikácia stravného lístka bude pravidelne odsúhlasovaná zmluvnými stranami, a rovnako diétnou sestrou dodávateľa, 9. Obstarávaná strava musí byť biologicky plnohodnotná, kaloricky vyvážená a musí spĺňať kalorickú nutričnú hodnotu, ktorá zodpovedá charakteru stravovaných. Za splnenie požadovanej hranice nutričnej hodnoty bude zodpovedný úspešný uchádzač. Splnenie požadovanej hranice nutričnej hodnoty poskytovanej stravy bude zmluvný uchádzač preukazovať 1xmesačne v podobe výpisu plnenia výživových hodnôt poskytnutej stravy, potvrdeného diétnou sestrou v zmysle platnej legislatívy, 11. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo preveriť plnenie podmienok systému správnej výrobnej praxe na príslušnom Regionálnom úrade verejného zdravotníctva, 12. Dodávateľ zabezpečí odvoz biologicky-rozložiteľného kuchynského odpadu 3xdenne vrátane poskytnutia nádob na tento odpad. Predpokladané množstvo obstarávaných služieb vyjadrených na 1 deň: Raňajky: 81 porcií, Desiata: 81 porcií, Obed: 81 porcií, Olovrant: 81 porcií, Večera I: 81 porcií, Večera II: pravdepodobne 5 porcií. Dodávateľ sa v rámcovej dohode zaviaže, že bude poskytovať služby objednávateľovi pri splnení platných právnych predpisov, veterinárnych a hygienických noriem a Potravinového kódexu SR. Verejný obstarávateľ požaduje od dodávateľa akceptovať podmienky priebežného poskytovania stravovacích služieb počas obdobia 12 mesiacov. Bude sa jednať o poskytnutie biologicky hodnotnej a racionálnej a dietetickej stravy z čerstvých surovín podľa aktuálnej potreby sociálneho zariadenia, na základe priebežných čiastkových týždňových objednávok v zmysle odsúhlasených stravných lístkov.
Späť