certifikovaný elektronický nástroj Evoservis

Logo systému

Centrum sociálnych služieb EDEN

Základné informácie o zákazke
Informácie o obstarávateľovi
Názov: Centrum sociálnych služieb EDEN
Adresa: Sady M. R. Štefánika 66/3
033 01 Liptovský Hrádok
Kontakt: zobraziť kontakt
Kontakty ×

Obstarávateľ zákazky:
Centrum sociálnych služieb EDEN
Jana Krivošová
044/5630912
csseden@vuczilina.sk

Stav zákazky

Ukončený príjem ponúk

Príjem ponúk bol ukončený. Prebieha hodnotenie ponúk.

Informácie o zákazke
ID zákazky v systéme: 6806679312
Názov zákazky: Príprava celodennej stravy vrátane jej dopravy pre Centrum sociálnych služieb EDEN
Typ zákazky: Zákazka s nízkou hodnotou
Predmet zákazky: Sociálne služby a iné osobitné služby
Predpokladaná hodnota zákazky: 143 295 bez DPH
Kritérium na vyhodnotenie ponuky: Najnižšia cena
Termín zahájenia príjmu ponúk: 20.4.2018 o 9:15
Termín ukončenia príjmu ponúk: 30.4.2018 o 9:30
Opis predmetu zákazky

Predmetom zákazky je výber dodávateľa služieb v rozsahu: príprava celodennej racionálnej a v prípade potreby i dietetickej stravy vrátane jej dopravy do budovy objektu zariadenia: Centrum sociálnych služieb EDEN v Liptovskom Hrádku na dobu jedného roka od nadobudnutia účinnosti rámcovej dohody. Uchádzač musí spĺňať nasledovné požiadavky: 1. zabezpečovať stravu každý ... zobraziť viac

Opis predmetu zákazky ×

Predmetom zákazky je výber dodávateľa služieb v rozsahu: príprava celodennej racionálnej a v prípade potreby i dietetickej stravy vrátane jej dopravy do budovy objektu zariadenia: Centrum sociálnych služieb EDEN v Liptovskom Hrádku na dobu jedného roka od nadobudnutia účinnosti rámcovej dohody. Uchádzač musí spĺňať nasledovné požiadavky: 1. zabezpečovať stravu každý deň, vrátane sobôt, nedieľ, sviatkov, prázdnin, 2. zabezpečiť pestrosť stravy a požadovanú gramáž jedál vhodným a primeraným striedaním jedál v súlade so zásadami zdravej výživy s prihliadnutím na vek a zdravotný stav fyzických osôb (požiadavky na výživové hodnoty pre požadované vekové kategórie tvoria prílohu č. 1 RD - aktuálne vekové zloženie prijímateľov sociálnej služby v zariadení), 3. distribuovať stravu do zariadenia vozidlom/vozidlami v nádobách, ktoré spĺňa/spĺňajú hygienické kritéria v zmysle potravinového kódexu. Služby súvisiace s porciovaním pri dodržaní normatívov stravovacej jednotky bude vykonávať zodpovedná osoba verejného obstarávateľa, 4. Dovoz stravy v časoch: - raňajky do 7:00 hod, - obedy do 11:00 hod., - večere do 17:30 hod, 5. Elektronicky predkladať týždeň vopred 2-týždňový stravný lístok objednávateľovi, ktorý ho v spolupráci so stravovacou komisiou pripomienkuje a odošle do 2 pracovných dní dodávateľovi na vyhodnotenie zazmluvnenou diétnou sestrou dodávateľa. Dodávateľ ho po posúdení diétnou sestrou zašle schválený najneskôr do posledného pracovného dňa v týždni - do 10,00 hod., predchádzajúceho prvému dňu účinnosti schváleného a pripomienkovaného stravného 2-týždňového lístka, 6. V prípade zhoršenia zdravotného stavu prijímateľov sociálnych služieb zariadenia v zmysle tráviacich ťažkostí, po nahlásení tohto stavu objednávateľom dodávateľovi, je dodávateľ povinný akceptovať navrhnuté zmeny v zložení jedálneho lístka podľa aktuálnej potreby, 7. Úspešný uchádzač zabezpečí na prepravu potravín varnice - termoboxy, ktoré musia zodpovedať hygienickým predpisom v zmysle zásad Regionálneho úradu verejného zdravotníctva a zásad potravinového kódexu, 8. Rozsah, t.j. množstvo a špecifikácia stravného lístka bude pravidelne odsúhlasovaná zmluvnými stranami, a rovnako diétnou sestrou dodávateľa, 9. Obstarávaná strava musí byť biologicky plnohodnotná, kaloricky vyvážená a musí spĺňať kalorickú nutričnú hodnotu, ktorá zodpovedá charakteru stravovaných. Za splnenie požadovanej hranice nutričnej hodnoty bude zodpovedný úspešný uchádzač. Splnenie požadovanej hranice nutričnej hodnoty poskytovanej stravy bude zmluvný uchádzač preukazovať 1xmesačne v podobe výpisu plnenia výživových hodnôt poskytnutej stravy, potvrdeného diétnou sestrou v zmysle platnej legislatívy, 11. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo preveriť plnenie podmienok systému správnej výrobnej praxe na príslušnom Regionálnom úrade verejného zdravotníctva, 12. Dodávateľ zabezpečí odvoz biologicky-rozložiteľného kuchynského odpadu 3xdenne vrátane poskytnutia nádob na tento odpad. Predpokladané množstvo obstarávaných služieb vyjadrených na 1 deň: Raňajky: 81 porcií, Desiata: 81 porcií, Obed: 81 porcií, Olovrant: 81 porcií, Večera I: 81 porcií, Večera II: pravdepodobne 5 porcií. Dodávateľ sa v rámcovej dohode zaviaže, že bude poskytovať služby objednávateľovi pri splnení platných právnych predpisov, veterinárnych a hygienických noriem a Potravinového kódexu SR. Verejný obstarávateľ požaduje od dodávateľa akceptovať podmienky priebežného poskytovania stravovacích služieb počas obdobia 12 mesiacov. Bude sa jednať o poskytnutie biologicky hodnotnej a racionálnej a dietetickej stravy z čerstvých surovín podľa aktuálnej potreby sociálneho zariadenia, na základe priebežných čiastkových týždňových objednávok v zmysle odsúhlasených stravných lístkov.


Späť

Copyright © 2025 KDV. All rights reserved
HOTLINE: +420 775 404 045, E-MAIL: podpora@evoservis.sk
šipka nahoru